Alina Așchilean

Alina Așchilean

Sportul, pasiunea vieții mele! De ce?

Te provoacă, te înalţă, te eliberează, te refugiază când vrei să ieşi din mintea ta, te ambiţionează să fii mai bun decât ceilalţi, mai bun decât tine; victoria îţi arată din ce fel de aluat eşti făcut, face ca antrenamentele imposibile să pară o dulce amintire şi îţi este atribuită ție, nimănui altcuiva. Sportul îţi dă o satisfacţie personală pe care nimeni nu ţi-o poate lua.

 

În dicționarul meu personal,cuvantul "imposibil" nu exista! Mintea este limita. Atât timp cât mintea poate să-şi imagineze că tu eşti în stare să înfăptuieşti ceva, chiar eşti capabil, cu condiţia s-o crezi 100%. (Arnold Schwarzenegger)

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.