Bogdan Cozonac

Bogdan Cozonac

Pentru mine meseria de antrenor personal presupune a mă dedica full-time necesităților clienților .

Ma interesează obiectivul clientului pentru ca mai apoi să stabilesc cel mai potrivit program de antrenament și sugestiv un plan alimentar .

Îmi iubesc meseria , la fel și faptul că lucrez cu oamenii . Vreau rezultate , vrei și tu ? Dacă da, te aștept la antrenament .

,,Intreaba-te daca ceea ce faci astazi te duce mai aproape de ceea ce vrei sa fii maine''

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.