Iulia Murariu

Iulia Murariu

Pasiunea mea pentrun fitness dar și dorința de a-I ajuta pe alții să  investească în relația cu ei înșiși m-a determinat să urmez o carieră în acest domeniu. Intenționez să lucrez alături de clientul meu atât fizic cât și emoțional iar faptul ca devin mai încrezători mai puternici și mai sanatoși în toate aspectele vieții lor , îmi creează cea mai mare satisfacție.

The mind always fails first, not the body. Make your mind work for you, not against you. Train from the inside out. Use your strengths to attack and nullify any weaknesses. "It's not about denying a weakness may exist but about denying its right to persist." Vince McConnell

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.