Ovidiu Neagoe

Ovidiu Neagoe

Lucrez intens pentru a obține cunoștințe si motivație deoarece îmi doresc să ofer cel mai bun serviciu clienților mei. Inidiferent de scopul tău sunt sigur că putem împreună să ajungem la obiectivul propus.Drumul spre un stil de viață cât mai sănătos nu este ușor și presupune constanță și dăruire dar la finalul lui schimbarea pe care o vei vedea v-a fi răsplata muncii tale.

  • Let’s Bands – Powerbands Coach Level 1
  • Facultatea de Educatie Fizica si Sport – Universitatea ,,Babes Bolyai”
  • Instructor Fitness and Personal Trainer – Fitness Education School

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.